dinsdag 4 maart 2014

Samen de wereld ontdekken


Later... ja later, dan gaan we nog eens een lange verre reis maken. Dat is wat we elkaar vaak vertelden als we keken naar gave reisprogramma's op tv, verhalen hoorden van vrienden of droomden over de toekomst. Voordat we vastzitten aan verantwoordelijkheden of vastroesten in onze carrières, willen we de wereld ontdekken. We droomden over een reis die ons zou laten zien hoe het er aan de andere kant van de wereld aan toe gaat, hoe het zou zijn om langere tijd uit een rugtas te moeten leven en hoe goed we het thuis hebben. En nu, veel sneller dan verwacht, kan onze droom werkelijkheid worden.

Beide hebben we de dankbare mogelijkheid om onze banen tijdelijk te onderbreken en er voor drie maanden tussen uit te piepen. Nu alles met werkgevers geregeld is mag iedereen het weten, vanaf 18 juli t/m 19 oktober zijn wij in Azië te vinden. De tickets zijn geboekt en het grote plannen maken kan beginnen. Veel weten we nog niet, alleen dat we starten in Kathmandu in Nepal, van daar reizen naar Tibet en Hong Kong en vanaf Hong Hong richting Vietnam vertrekken. We moeten ons in ieder geval half oktober op het vliegveld van Kuala Lumpur in Maleisië melden, want dan vertrekken we weer richting Nederland. 

Nu is het dus tijd om reisboeken te lezen, afleveringen van 3 op Reis terug te kijken en backpacks te scoren. Via deze blog willen familie en vrienden op de hoogte houden van onze voorbereidingen en natuurlijk van alle avonturen die we ongetwijfeld op reis gaan beleven. 

Liefs,
Sander en Paula 


(bron afbeelding)

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om jullie zo te volgen:) het word nu spannend want het is bijna zover.ga voor al genieten, het is toch mooi dat jullie het kunnen doen zo'n wereld reis samen maken <3 xx

    BeantwoordenVerwijderen